Aan de hand van de foto’s hieronder krijg je een beeld van de verschillende projecten die wij op verzoek van een diverse groep opdrachtgevers hebben uitgevoerd.

We begonnen in 2017 door hand- en spandiensten te verrichten voor het Melkveebedrijf van E.J.(Jan)Olthof, onze buurman op het erf. 4x in de week de koeien melken, stro en hooi aanvullen, de kalverhokken uitmesten, onderhoud aan trekkers, karren en stallen, en het werken op de kuil, zijn nog steeds werkzaamheden die onderdeel uitmaken van ons programma.

Wat later startte de samenwerking met de stichting Tevreden op het gebied van het onderhouden, ombouwen en verplaatsen van speeltuintjes in verschillende wijken in de gemeente Deventer.

In 2019 gingen we werken voor het Kulturhus Diepenveen en het Hof van Salland. We legden een nieuwe plantenbak aan op de parkeerplaats naast de Bibliotheek en begonnen met het onderhouden van het groen om de gebouwen. Vervolgens startten we met de schoonmaak en ook de kleine onderhoudwerkzaamheden binnen. Inmiddels zijn we bij tal van activiteiten betrokken die in of vanuit het Kulturhus starten.

Ook andere ondernemers weten ons te vinden. Aan Kawin en Party Verhuur Salland leveren wij arbeidskrachten die meewerken aan de corebusiness van beide bedrijven en ook voor de ondernemers- vereniging doen we klussen.

De Deventer sportploeg stalt haar bus en aanhanger bij ons en wij verzorgen het onderhoud er van. We repareren en ontwerpen spelmateriaal voor aangepast sporten en verzorgen kleine aanpassingen om voorzieningen in de omgeving toegankelijk te maken.

De Voedselbank vroeg ons marktkramen te maken, de Kerk uit Diepenveen voor het onderhoud van het kerkplein, het Parentshouse Deventer voor onderhoudswerk en twee bijzondere schilderijen.

Voor OBB ingenieurs uit Diepenveen verzorgen wij de routepaaltjes en opdrachtborden in de beweegroutes in en om het dorp.


Uitbreiding van de werkplaats

Luiken

Beweegroutes

Berging Kulturhus

Tuinieren voor het Kulturhus Diepenveen

Kerstbomen Diepenveen

Kippenhok

Moestuin

Speeltuinen

En nog zoveel meer.. kasten, stoelen, fietsen,.. noem maar op.

Repair Cafe >>>