In de schuren en werkplaats hebben we de afgelopen jaren verschillende werkplekken gecreëerd die een gevarieerd aanbod mogelijk maken. Zo ontstonden er o.a. werkplekken voor hout, techniek en metaal, een Atelier, een keuken en een Rustpunt.

Er zijn ruimtes waar je samen kunt werken aan opdrachten maar ook plekken waar je op jezelf zijn kan. Zowel binnen als buiten zijn er mogelijkheden om actief te zijn.

Als je start bij Werkplaats31@ dan begin je met een oriëntatie op locatie om kennis te maken met je collega’s, de verschillende werkzaamheden en taken die er zijn binnen ons programma.

Als je weet wat je wilt ga je aan de slag met opdrachten om te laten zien wat je kunt. Je kunt leren van je collega’s op basis van het “meester gezel model” dat wij hanteren.

Wij zijn gestart in 2017. Velen hebben na een traject, werk gevonden of zijn weer terug naar school gegaan. Gemiddeld werken er 17 medewerkers, in de leeftijd van 18 tot 67 jaar. Vijf van hen hebben een betaalde baan als opstap naar een toekomst buiten de deur.


Impressies van de werkplaats

Projecten >>>